Gambar isteri Philip Wood hantar SMS misteri dari MH370


Gambar isteri Philip Wood hantar SMS misteri dari MH370 - Pasangan hidup kepada Philip Wood, salah seorang penumpang kapal terbang MH370, percaya pesawat itu tidak terhempas sebaliknya disembunyikan.

Sarah Bajc yang temubual dalam saluran BBC News merasakan seolah-olah wujud motif lain yang dirancang memandangkan terdapat 30 jurutera pertahanan di dalamnya.

“Setiap jenayah mesti ada niat dan motif di sebaliknya. Ada 30 jurutera pertahanan dalam pesawat itu dengan kemahiran yang unik."

“Mereka boleh menjadi sesuatu yang berharga untuk mana-mana negara yang mencari kelebihan untuk peralatan tentera mereka. Ada banyak motif di sebaliknya, tapi saya tak nampak ada motif untuk seseorang membuatkan pesawat terhempas.”

2 Responses to "Gambar isteri Philip Wood hantar SMS misteri dari MH370"

  1. kenapa u bodoh sangat you tak tahu bahasa inggeris jangan jadi bodoh dan memperbodohkan orang . faham tak yang hantar sms itu bukan isteri bingai tapi philip wood okay bahlol

    BalasPadam
  2. kenapa u bodoh sangat you tak tahu bahasa inggeris jangan jadi bodoh dan memperbodohkan orang . faham tak yang hantar sms itu bukan isteri bingai tapi philip wood okay bahlol

    BalasPadam

dzulCYBER