Gambar emak Zarina Zainuddin kemalangan teruk di Simpang Pulai


Gambar emak Zarina Zainuddin kemalangan teruk - Emak kepada pelakon terkenal Zarina Zainuddin terlibat dalam satu kemalangan ngeri hujung minggu lalu apabila dua buah kereta yang dinaiki mereka terbabas di kawasan berhampiran Simpang Pulai.

Menerusi akaun Instagram, Zarina telah berkongsi beberapa keping gambar keadaan emaknya telantar di Hospital Ipoh serta sekeping lagi gambar di sekitar lokasi kemalangan itu berlaku. Jelas, kemalangan melibatkan emak Zarina teruk dan menakutkan.

Zarina turut menyertakan caption pada salah satu gambar tersebut yang meminta pengikut dan peminatnya berdoa bagi kesembuhan emaknya.

"Doakan mak saya selamat mlm tadi kemalangan dlm perjalanan pulang kereta berpusing 360 darjah ..doakan mak saya selamat, amin. Terima kasih atas doamu teman2."

Menurut info terbaru yang diterima portal mediahiburan, keadaan emak Zarina dilaporkan beransur pulih dan sudah boleh berjalan dengan menggunakan tongkat.

Penulis ucapkan takziah kepada Zarina dan keluarga, semoga emak Zarina segera pulih dan dapat menjalani kehidupan hari seperti sediakala.

0 Response to "Gambar emak Zarina Zainuddin kemalangan teruk di Simpang Pulai"

Catat Ulasan

dzulCYBER