Wajah terkini Raja Ema yang ketat semacam

Raja Ema tampil lebih seksi dengan gaun hitam - Nampaknya, comeback yang cuba dibuat semula oleh Raja Ema dalam industri hiburan tempatan dilihat kurang mendapat sambutan peminat. Cuma apa yang melariskan nama beliau ketika ini ialah satu kontroversi yang diciptanya tahun lalu.

Ramai pasti masih ingat bagaimana Raja Ema mengejutkan orang ramai apabila tampil terlalu seksi ketika menghadiri majlis perasmian butik Didie Alias. Beberapa keping gambar-gambarnya berpakaian terlalu ketat sehingga memperlihatkan bentuk badan dan buah dada menjadi topik bualan hangat peminat.Baru-baru ini, pelakon yang pernah popular menerusi filem Mawar Merah itu sekali lagi tampil dengan gaya seksi dan cantik ketika menggayakan gaun hitam sebagai duta kepada produk Royal Detox Platinum.

Pelantikan beliau sebagai duta produk merupakan kali ketiga selepas pernah menjadi duta kepada Lux dan EON 20 tahun lalu. Jelas, rezeki Raja Ema dalam bidang peragaan semakin murah berbanding berlakon.1 Response to "Wajah terkini Raja Ema yang ketat semacam"

  1. Saya peminat kak Raja Ema sajak zaman dia remaja lagi hingga kini..pada saya tidak ada salahnya jika kak Raja Ema nak bergaya seperti sekarang nice what..tidak terlalu seksi atau menjolok mata,ikut fashion...im like Raja Ema:)

    BalasPadam

dzulCYBER