Popads ialah teknik buat duit ramai blogger tak tahu

Popads ialah teknik buat duit ramai blogger tak tahu - Iklan Popads memang terbaik untuk blogger-blogger yang berminat hendak buat duit dengan cepat dan tanpa perlu meletak iklan dalam blog secara kelihatan.

Dengan hanya perlu meletak satu script pendek dalam HTML blog, maka duit akan masuk setiap jam. Antara kelebihan-kelebihan Iklan Popads ialah :-

1. Nilai CTR tinggi : 1-3 usd per 1000 UV
2. Minimum pengeluaran / payout 5 usd
3. Menggunakan paypal untuk pengeluaran duit hanya mengambil masa 15 jam dari masa request pembayaran.
4. Tiada fee dikenakan ketika anda membuat pengeluaran duit. Jumlah revenue yang anda dapat sama jumlah dengan duit yang dimasukkan ke dalam akaun paypal anda.

Tidak percaya? Anda boleh perhatikan earning saya kat bawah ini. Tengok bahagian kotak merah. Itu nilai CTR yang popads bagi. Tinggi bukan? Biasanya untuk iklan-iklan lain, CTR yang mereka beri paling tinggi pun 0.5 usd.


Biasalah kan kalau blog-blog bahasa melayu. Memang CTR yang diberi rendah dan buat kita tak puas hati. Jadi, apa tunggu lagi, mari daftar di sini IKLAN POPADS. Tak salah mencuba macam admin. Kalau rasa-rasa tak berbaloi, buang jelah iklan ini.

1 Response to "Popads ialah teknik buat duit ramai blogger tak tahu"

dzulCYBER