Gambar Shila Amzah terkangkang undang kontroversi di Instagram

Gambar Shila Amzah terkangkang undang kontroversi - Kontroversi tentang gambar-gambar beraksi kurang senonoh yang dikaitkan dengan Shila Amzah memang bukan perkara baru dan sudah beberapa kali berlaku sebelum ini.

Pada Jun dan Ogos tahun lalu, bekas kekasih Sharnaaz itu pernah dihentam peminat kerana berkongsi beberapa keping gambar dalam keadaan berpakaian ketat sehingga memperlihatkan bentuk tubuh badannya.

Terbaru, Shila Amzah kembali menimbulkan kontroversi apabila berkongsi sekeping gambar yang memperlihatkan dirinya cuba melentur badan sehingga kakinya terkangkang ke atas. Aksi tersebut dilakukan dalam keadaan bertudung.

Kebanyakan peminat yang menjadi pengikut Shila tidak senang dengan perkongsian gambar itu kerana menganggap aksi berkenaan tidak beradab dan kurang manis sebagai wanita bertudung.


Meskipun, ramai peminat mengetahui tindakan Shila itu dilakukan tanpa niat namun kata mereka, sebagai seorang artis bertudung, dia seharusnya sudah sedia maklum bahawa setiap inci perbuatannya akan diperhatikan dan dihakimi oleh orang luar.


2 Responses to "Gambar Shila Amzah terkangkang undang kontroversi di Instagram"

  1. Is the person posting this, a muslim? If muslim, well it's good to remind and advise among muslims (do it civilly "berhemah") BUT if this person's intention is to ruin another person reputation "mengAIBkan", well that's NO GOOD at all. Therefore you unjustly and intentionally aiming to ruin that person's reputation "mengANIAYA". People might ASSUME your intentions but ALLAH KNOW your intentions.

    BalasPadam
  2. diri sendiri pon x betul nak komen org lai

    BalasPadam

dzulCYBER