Yana Samsudin dan Fadzil Zahari bercinta, rancang nikah tahun ini


Yana Samsudin dan Fadzil Zahari bercinta - Nampaknya, pelakon Yana Samsudin juga merancang untuk mengakhiri zaman bujangnya tahun ini. Seperti digosipkan sebelum ini, Fadzil Zahari, adik pelakon Farid Kamil menjadi pilihan Yana.

Meskipun begitu, beliau tetap berserah kepada jodoh dan tidak mahu mengharap sangat. Yana turut mengakui kini sudah bersedia untuk bergelar isteri yang kepada jejaka pilihan hatinya.

"Kalau nak ikutkan, memang saya pernah terfikir untuk berkahwin pada tahun ini, memandang usia saya pun sudah semakin lanjut."

“Mengenai hubungan dengan Fadzli, sebenarnya apa yang saya boleh katakan kami hanya berkawan dan hubungan kami sudah terjalin sejak 4 tahun lalu. Malah keluarga kedua belah pihak pun sudah saling mengenali."

“Namun bila cakap pasal jodoh dengan dia, saya sendiri tidak berani untuk beritahu apa lagi. Saya hanya seorang wanita dan apa-apa pun perlu tunggu pihak lelaki yang datang melamar. Kalau benar dia sukakan saya sudah tentu dia sendiri yang akan datang meminang saya.”


0 Response to "Yana Samsudin dan Fadzil Zahari bercinta, rancang nikah tahun ini"

Catat Ulasan

dzulCYBER