Respon Linda Onn kontroversi halau wartawan di Instagram


Respon Linda Onn kontroversi halau wartawan di Instagram - Baru sahaja beberapa minggu bergelar suami kepada Ungku Azhar, penyampai radio Era FM terkenal, Linda Onn, 36, dilanda kontroversi apabila dikatakan menghalau wartawan keluar dari laman Instagram miliknya baru-baru ini.

Adakah tindakan Linda Onn ini bersangkut paut dengan isu wartawan tidak dijemput hadir ke majlis perkahwinannya pada 27 Disember lalu? Atau mungkinkah wartawan itu telah memuatnaik komen yang menyakitkan hati Linda? Tiada siapa yang tahu.

Namun, beliau yang dihubungi media hari ini segera tampil menjelaskan kontroversi tersebut bagi mengelakkan kekeliruan di kalangan peminatnya di laman sosial.

"Linda Onn, 36, yang hanya diwakili ahli keluarga juga pengarah filem, Razif Rashid berkata, penyampai Suria FM itu tidak begitu bersedia berkongsi butiran majlis kerana sibuk melayan sanak-saudara."

"Usahawan berjaya yang terkenal dengan Nasi Ayam itu dikatakan mahu berlaku adil kepada semua tentang foto hari bahagianya itu."


0 Response to "Respon Linda Onn kontroversi halau wartawan di Instagram"

Catat Ulasan

dzulCYBER