Gambar Randy Seidman, kekasih baru Fazura


Gambar Randy Seidman, kekasih baru Fazura - Umum mengetahui, pelakon Fazura kini berada di Amerika Syarikat sejak Disember lalu untuk bercuti dan meluangkan masa berseronok dengan beberapa rakannya di sana.

Seperti kebanyakan artis lain, Fazura juga turut tidak ketinggalan berkongsi gambar-gambar percutiannya sepanjang di Amerika Syarikat untuk tatapan peminat. Di sebalik beberapa keping gambar yang dikongsikan, ramai peminat perasaan dengan kehadiran seorang lelaki Eropah berkepala botak.

Lelaki itu dikenali dengan nama Randy Siedman dan merupakan seorang pemuzik serta DJ yang popular di Los Angeles. Sepanjang percutian di Amerika Syarikat, Randy banyak menemani Fazura.

Ekoran itu, timbul persoalan di kalangan peminatnya di Instagram samada mereka kini sedang hangat bercinta atau sekadar kawan biasa. Menerusi Harian Metro hari ini, model dan pelakon itu menafikan mereka sedang hangat bercinta dan memberitahu hanya sekadar kawan rapat.

Menurut Fazura lagi, mereka berkenalan sejak setahun lalu, meskipun begitu bimbit-bimbit cinta masih belum wujud di antara mereka berdua. Fazura turut menjelaskan percutian tersebut bukanlah untuk berjumpa Randy semata-mata, sebaliknya telah lama menyimpan hasrat untuk ke Amerika Syarikat.

"Boleh dikatakan yang dia kawan lelaki yang paling rapat dengan saya sekarang, tapi tidak bermakna kami bercinta. Kami kenal sejak setahun lalu. Ya, dia kagumi saya dan saya pun kagumi dia. Saya rasa tak salah kalau kita nak kagumi kawan kita."


0 Response to "Gambar Randy Seidman, kekasih baru Fazura"

Catat Ulasan

dzulCYBER