Gambar pertunangan Wan Zack Haikal kini didedahkan


Gambar pertunangan Wan Zack Haikal kini didedahkan - Baru sahaja pagi tadi kita dikejutkan dengan berita perpisahan antara Wan Zack Haikal dan Zzati Rashid. Hubungan mereka yang dibina hampir dua tahun itu disahkan berakhir pada Oktober lalu sepertimana dakwaan gosip sebelum ini.

Tidak sampai sehari selepas perpisahan mereka, kini sekeping gambar Wan Zack Haikal bertunang dengan seorang gadis cantik dikenali Syahifah Azmi mula tersebar di laman maya hasil perkongsian blogger brotherssam.

Menurut pemilik blog itu, gambar berkenaan diperolehinya dari seorang rakan kepada Wan Zack Haikal ketika memberikan ucapan tahniah dengan pertunangan beliau. Ramai peminat turut terkejut dengan berita ini kerana bukan Zzati yang menjadi tunangan Wan Zack tetapi orang lain.


Identiti Syahifah Azmi, wanita yang menjadi pilihan pemain bolasepak Kebangsaan dan FC Ryukyu itu masih belum dipastikan namun admin ambil kesempatan ini untuk mengucapkan tahniah di atas pertunangan Wan Zack. Semoga hubungan mereka kekal hingga ke jinjing perkahwinan.


0 Response to "Gambar pertunangan Wan Zack Haikal kini didedahkan"

Catat Ulasan

dzulCYBER