Wanita skandal Adi Putra tayang lurah di sidang media

Wanita skandal Adi Putra tayang lurah di sidang media - Umum mengetahui, pelakon Adi Putra telah mengadakan sidang media semalam bagi menjelaskan status terkini kes skandal dirinya dengan Nooraida Binti Abdul Talib selepas mendapat keputusan rasmi hasil siasatan polis.

Keputusan hasil siasatan polis menyimpulkan bahawa tiada tindakan lanjut perlu diambil ke atas Adi Putra dan kes berkenaan telah digugurkan.

Bagaimanapun, hanya sehari dari pengguguran kes itu, suami kepada wanita skandal Adi Putra iaitu Haji Amiruddin bin Othman, seorang usahawan, tampil memberikan kenyataan mahu kes tersebut dibuka semula kerana tidak berpuas hati dengan hasil siasatan polis sebelum ini.Menurutnya, penyiasatan yang dilakukan pihak polis diragui tidak telus selepas mendapat tahu dari peguamnya yang mereka hanya menggunakan prosedur biasa seperti bertanyakan soalan-soalan mudah dan ringkas.

“Kami akan membuka kes ini semula kerana kami tidak berpuas hati kerana penyiasatan yang dilakukan diragui tidak telus dalam menjalankan kes ini."

“Seperti yang sedia maklum bahawa kes ini kami percaya ianya tidak telus dan tidak profesional apabila hanya begitu ringkas sahaja siasatan yang telah dijalankan. Kami hanya mahu siasatan dijalankan semula dan dikendalikan oleh pegawai polis yang lain.”

0 Response to "Wanita skandal Adi Putra tayang lurah di sidang media"

Catat Ulasan

dzulCYBER