Punca pelakon Dira Abu Zakar keguguran


Punca pelakon Dira Abu Zakar keguguran - Disahkan mengandung oleh doktor berusia enam minggu, berita gembira itu tinggal kenangan apabila Dira Abu Zahar mengalami keguguran mengejut bulan lalu. Pelakon itu hanya menyedari perkara tersebut selepas terdapat ketulan darah yang keluar dari perut.

"Pada bulan lalu saya sedang menjalani penggambaran sebuah drama bersiri di Kemaman, Terengganu. Ketika itu, saya sedar sudah lewat datang bulan beberapa hari, namun saya tidak mengendahkannya dan beranggapan tiada sebarang masalah yang berlaku."

"Kemudian ketika saya sibuk bekerja, terdapat ketulan darah yang keluar dan saya terus dinasihatkan menjalani pemeriksaan di klinik. Selepas itu, penjelasan yang diberikan doktor agak mengejutkan saya."

INFO : Bayar RM28, dapat percuma rawatan pelangsingan badan + gel badan bernilai RM360

Nampaknya, hasrat suami Dira, pengarah fotografi, Mohd. Helmi Mohd. Yusuf, untuk menimang cahaya mata buat kali pertama sejak berkahwin dua tahun lalu sedikit tergendala. Meskipun begitu, Helmi tidak cepat melatah dan menganggap apa yang berlaku ada hikmah di sebaliknya.

Bercakap tentang punca Dira keguguran, bekas isteri penyanyi Tengku Shafiz-Rullah Tengku Mohd. Shahid itu memberitahu kurang pasti namun tidak menolak terlalu aktif bekerja sebagai antara penyebab utama.

"Saya sendiri kurang pasti tentang keguguran ini, tetapi rasanya ia mungkin berpunca daripada diri saya yang terlalu aktif bekerja. Selepas apa yang berlaku, saya akan cuba elakkan diri untuk aktif dan akan segera membuat pemeriksaan sekiranya lambat datang bulan."


0 Response to "Punca pelakon Dira Abu Zakar keguguran"

Catat Ulasan

dzulCYBER