Perbandingan Nuffnang vs 8Share


Perbandingan Nuffnang vs 8Share - Menjana pendapatan sampingan menerusi platform blog memang semakin mendapat sambutan orang ramai di serata Malaysia tanpa mengira usia dan kerjaya.

Biasanya, untuk blog yang baru sahaja dibuat, iklan Nuffnang merupakan iklan terbaik diletakkan dalam blog untuk menjana pendapatan kerana permohonan yang dibuat cepat diluluskan berbanding iklan Komli dan iklan Innity.

Bagaimanapun, tidak ramai tahu bahawa menjana pendapatan menerusi 8Share adalah lebih baik dan lebih menguntung berbanding Nuffnang. Tak percaya? Cuba korang perhatian earning admin kat bawah ni antara Nuffnang vs 8Share.

Earning 8Share dalam tempoh 2 hari



Earning Nuffnang dalam tempoh 1 tahun


Nampak tak perbezaan tu? Untuk dapat RM24 dari 8Share, admin hanya memerlukan 2 hari sahaja manakala untuk menjana RM177 dari nuffnang, admin memerlukan 1 tahun, satu tempoh masa yang amat mencabar.

Sebagai blogger, mana satu yang korang pilih? Admin pilih dua-dua sekali sebab pengiklanan 8Share amat mudah. Kalau ikut pengalaman admin, pendaftaran dengan 8Share tidak memerlukan sebarang modal malah korang akan diberi percuma RM1 apabila selesai mendaftar sebagai ahli member.

Selain itu, korang juga tak perlu menjual produk atau mencari pelanggan macam program affiliate lain. Apa yang korang kena buat ialah kongsikan artikel mereka di mana-mana laman sosial seperti facebook, twitter, blog dan instagram.

Setiap kali orang klik pada artikel yang dikongsikan, korang akan dibayar RM0.20. Menarik tak? Sebenarnya tak rugi kalau mencuba, bukan ada modal pun. Berminat? Apa kata korang mendaftar di sini 8Share. Semoga berjaya dari admin.


3 Responses to "Perbandingan Nuffnang vs 8Share"

  1. yes amat2 menguntungkan.. aku ada gak park iklan nuffnang kat blog tapi mmg lambat giler.. 10 bulan park baru dapat RM47.60... tapi 8share aku dah join 10 bulan total aku dapat sebanyak RM2,231.60.. tiap2 bulan kuar RM150 je untuk byr bill elektrik.. yg lebih simpan tuk masa2 terdesak... sambil tu teruskan mempromote iklan2 8share....

    BalasPadam

dzulCYBER