Mahali Jasuli dan Hans berebut meminang Tasha Shilla


Mahali Jasuli dan Hans berebut meminang Tasha Shilla – Pendedahan gambar-gambar mesra dan romantik antara pelakon Tasha Shilla dan peninju Muay Thai, Hans, oleh beberapa laman blog mengundang tanda tanya di kalangan peminat berkenaan hubungan mereka ketika ini.

Jika dulu, Tasha Shilla pernah dikaitkan bercinta dengan pemain pertahanan kebangsaan, Mahali Jasuli, adakah hati aktres jelita itu kini sudah berubah?

Bercakap kepada Kosmo hari ini, Tasha Shilla mengakui memang sedang berkawan rapat dengan jejaka yang bernama Hans sejak tiga bulan lalu di sebuah majlis namun hubungan mereka masih belum sampai ke tahap bercinta.

“Boleh dikatakan kami masih lagi dalam peringkat berkawan dan dalam proses saling mengenali antara satu sama lain tetapi saya ingin tegaskan yang kami tidaklah bercinta seperti yang digembar-gemburkan.”

“Sekarang ni belum masa lagi untuk bercinta, kalau betul nak cinta tunggulah dua lelaki ni masuk meminang dulu. Lepas tu baru lah saya beritahu orang yang saya sedang bercinta (gelak).”


0 Response to "Mahali Jasuli dan Hans berebut meminang Tasha Shilla"

Catat Ulasan

dzulCYBER