Lagi gambar seksi Nooraida Abdul Talib di sidang media


Lagi gambar seksi Nooraida Abdul Talib di sidang media - Penampilan seksi Nooraida Abdul Talib ketika menghadiri sidang media bersama suaminya, Haji Amiruddin bin Othman, pada petang semalam, mengundang kritikan orang ramai termasuk penggiat laman sosial dan blog hiburan.

INFO : Promosi terkini New iPad plus 4G LTE hanya pada harga RM1,248.

Rata-rata komen peminat yang admin sempat baca di laman facebook, blog beautifulnara dan rotikya, melahirkan perasaan kurang senang mereka dengan cara pemakaian yang ditonjol oleh wanita skandal Adi Putra itu kerana jelas sekali memperlihatkan lurah dada miliknya.


Susulan kontroversi terbabit, orang ramai mula mempersoalkan niat dan motif sebenar pasangan suami isteri itu membuka kembali kes skandal yang sudah pun digugurkan. Ada yang mendakwa mereka cuba menutup aib sendiri, ada juga yang mengandaikan Nooraida dan suami inginkan wang saman.

Untuk pengetahuan, Amiruddin telah membuat satu laporan polis di bahagian tatatertib di Ibu Pejabat Polis Bukit Aman pada Jumaat bagi meminta pegawai penyiasat sebuah balai polis di Johor, Inspektor Fergie anak Din dikenakan tindakan tatatertib kerana tidak telus dalam menjalankan tugas.

INFO : 5 Jenis gambar anak lelaki yang patut ditangkap seorang ibu

Apapun andaian dan dakwaan yang dibuat, semuanya hanya boleh dianggap sebagai pendapat peribadi sahaja. Jom layan lagi beberapa keping gambar seksi Nooraida Abdul Talib di sidang media semalam.






10 Responses to "Lagi gambar seksi Nooraida Abdul Talib di sidang media"

  1. Suami dah haji, kenapa biar isteri pakai baju jarang? I dont underrrstannnd.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lucah Online Percuma, XXX Video, Mom Hot Melayu Dan Anak Fuck, Melayu Gangbang Perempuan, Melayu Isteri Fucked oleh bosnya di pejabat


      Mother-Son Sex Scandals, Deep Anal Fuck Video xxx

      Muslim Girls Raped Video, Naked Virgin Muslim Girls

      Desi Moms Force Fuck By Her Naughty Son

      School Girls Force Ass Fuck Hard Anal Fuck By Father Video Collections

      Afgan Muslim College Girls Raped By American Soldiers

      Desi Indian Bhabhi Hairy Armpits And Hairy Pussy Video By Her Devar

      Hairy Pussy School Teacher Fucked By Her Student In Class Room

      Hairy Pussy School Teacher Fucked By Her Student In Class Room

      Muslim College Girls Virgin Fuck Video, Muslim Girls Sex With Her Hindu Boyfriend

      Pakistani Girlfriend Mahbuba Forced Raped In Jungle By Her Boyfriends And Many Friends

      16 men gangrape this little school girl

      CHILD TEEN girl Fucked By an Old Teacher In School

      Indian HD porn videos And Photos Uncommon collection

      HOLLYWOOD, BOLLYWOOD, TOLLYWOOD Actress NAKED VIDEOS EXPOSE

      Arab nube girls sexy uncommon collection

      cute little nube Indian girls sexy uncommon collection

      Busty big boob nube girls sexy uncommon collection

      Father and Daughter Enjoying Sex, Indian Incest Sex Pictures

      sexy Indian pornsters uncommon videos

      Mallu Aunty Big Boobs White Pussy Pics

      INDIAN, PAKISTHANI Real Girlfriend Forcely Fucked By Boyfirend Friends In Hotel

      CHILD TEEN girl Fucked By an Old Teacher In School






































      ………… /´¯/)
      ……….,/¯../ /
      ………/…./ /
      …./´¯/’…’/´¯¯.`•¸
      /’/…/…./…..:^.¨¯\
      (‘(…´…´…. ¯_/’…’/
      \……………..’…../
      ..\’…\………. _.•´
      …\…………..(
      ….\…………..\.

      Padam
  2. Melor - saya pon x fhm.. memang pelik sgt.

    BalasPadam
  3. Muhammad Azly Azizan - hahahaha

    BalasPadam
  4. X malu ke..mana maruah en suami tu...

    BalasPadam
  5. Confirm dah kena bayar diam..ni kes pasang perangkap nie.. tengok muka mamat tu pun nampak conman

    BalasPadam
  6. Tengok ke baju pun dah tahu dah perangai.... laki Haji??? yer ker...

    BalasPadam

dzulCYBER