Gambar terlampau Tasha Shila dan peninju Muay Thai


Gambar terlampau Tasha Shila dan peninju Muay Thai - Sepanjang hari ini industri hiburan tempatan gempar dengan kelibat Lana Nordin yang tiba-tiba mengaku sebagai kekasih baru Johan As'ari meskipun aktor itu diketahui ramai adalah kekasih penyanyi Shila Amzah.

Admin sendiri masih terkejut dengan gosip terbaru ini kerana tidak pernah terlintas di fikiran admin yang Johan memilih melamar Lana Nordin sebagai calon isteri dan bukannya Shila Amzah.

Apapun, kita lupakan kisah tiga selebriti ini dan beralih kepada pendedahan gambar-gambar terlampau Tasha Shila dan peninju Muay Thai yang didakwa sebagai kekasih barunya.

Cukup menarik dan gembar bagi admin kerana sebelum ini aktres jelita itu menafikan bercinta dengan seorang jejaka kacak yang juga peninju Muay Thai. 

Hari ini, seorang penggiat forum Cari berjaya menemui akaun Instagram jejaka bergelar peninju Muay Thai itu dan memperolehi beberapa keping gambar beliau bersama Tasha Shilla yang kelihatan sangat intim dan mesra.

Jika diperhatikan pada gambar-gambar di bawah, jelas hubungan Tasha Shila dan peninju Muay Thai tersebut lebih dari sekadar kawan. Tidak mungkin Tasha sanggup bergambar sedemikian jika tidak menyimpan perasaan sayang. 

4 Responses to "Gambar terlampau Tasha Shila dan peninju Muay Thai"

dzulCYBER