Lagi gambar Attar, bayi lelaki Aeril Zafrel dan Wawa


Lagi gambar Attar, bayi lelaki Aeril Zafrel dan Wawa - Sejak dihimpit kontroversi akibat merahsiakan berita perkahwinan pada  4 Februari lalu, pasangan Aeril Zafrel dan Wawa Zainal kini terus menjadi perhatian dan bualan orang ramai.

Pun begitu, Aeril Zafrel tidak terus membiarkan dirinya tertekan dan bersedih. Beliau menerusi akaun Twitternya telah mengeluarkan satu kenyataan berbunyi jika nama anaknya, Attar menjadi trending di Twitter, maka dia akan berkongsi foto terbaru bayi comelnya itu kepada peminat.

Walaupun pada awalnya hanya sekadar bergurau namun Aeril terpaksa akur dengan populariti anaknya selepas Attar menduduki carta kedua trending di Malaysia sepanjang hari ini.


Kejayaan nama Attar dalam trending di Twitter membuatkan peminat menuntut Aeril untuk menepati janjinya berkongsi gambar terbaru Attar atau nama sebenarnya Ahmad Fakharuddin Attar. Jom layan sekeping gambar bayi lelaki Wawa Zainal yang amat comel.0 Response to "Lagi gambar Attar, bayi lelaki Aeril Zafrel dan Wawa"

Catat Ulasan

dzulCYBER