Gambar pra-perkahwinan Rozita Che Wan dan Zain Saidin (10 Photo)


Gambar pra-perkahwinan Rozita Che Wan dan Zain Saidin - Wow, cantik dan menawan sungguh Rozita Che Wan ketika sesi bergambar di London khas untuk foto pra-perkahwinannya dengan Zain Saidin.

Sudah pastinya, jurugambar yang menjadi pilihan utama model, pelakon dan pengacara itu ialah Annas Easkey yang memang terkenal dengan kreativitinya mengambil gambar-gambar cantik di pelbagai sudut.

Nampaknya, lokasi bergambar yang menjadi pilihan Rozita cukup menggamit hati admin untuk ke sana juga, apatah lagi melihatkan daun-daun yang bertaburan di tanah tatkala aktress jelita itu melakukan gaya seksinya.

Bagi admin, salah satu gambar pra-perkahwinan Rozita mungkin agak kontroversi selepas gaun belahan yang dipakainya terselak sedikit sehingga memperlihatkan peha tunang Zain itu yang teramat gebu dan putih melepak.

Apapun, jom skodeng beberapa keping gambar pra-perkahwinan Rozita Che Wan dan Zain Saidin yang diambil di sekitar bandar dan kawasan London beberapa hari lalu. Memang berduit pasangan ini sehingga boleh bergambar secara mewah.0 Response to "Gambar pra-perkahwinan Rozita Che Wan dan Zain Saidin (10 Photo)"

Catat Ulasan

dzulCYBER