Wajah kekasih baru Zalif Sidek yang amat seksi

Wajah kekasih baru Zalif Sidek yang amat seksi - Kisah percintaan antara Zalif Sidek dan Fida Ibrahim yang sudah berakhir beberapa bulan lalu semakin reda dan tidak lagi diperkatakan peminat. Meskipun baru-baru ini nama Fida Ibrahim beberapa kali kedengaran di media namun ianya tiada kaitan dengan Zalif Sidek.

Terbaru, beberapa keping gambar terlalu mesra antara Zalif Sidek dan kekasih barunya, Syafrina telah tersebar di laman maya. Ianya kini mengundang seribu pertanyaan samada pelakon itu sudah menemui pengganti Fida Ibrahim atau hanya sekadar kawan biasa.

Menariknya, Syafrina adalah kawan lama Zalif sejak zaman sekolah lagi dan masih belum mempunyai teman lelaki sehingga kini. Mereka dikatakan bertemu kembali baru-baru ini dan mula rapat sejak dua minggu lalu.

Apapun, daripada kemesraan yang dapat dilihat pada gambar-gambar berkenaan, jelas mereka ibarat seperti pasangan kekasih yang sudah lama kenal. Adakah Syafrina memang kekasih baru Zalif atau sebaliknya? Jom layan enam gambar romantik Zalif Sidek dan Syafrina.0 Response to "Wajah kekasih baru Zalif Sidek yang amat seksi"

Catat Ulasan

dzulCYBER