Aidil Zafuan kantoi bermesra dengan kekasih baru di KLIA


Aidil Zafuan kantoi bermesra dengan kekasih baru di KLIA - Sejak bercerai dengan Rita Rudaini pada 4 Ogos lalu, pemain kebangsaan Aidil Zafuan dikatakan sudah mempunyai kekasih baru yang cantik dan menawan.

Gadis bertuah itu didakwa adalah kawan kepada tunang salah seorang pemain kebangsaan dan mereka dilihat sedang bermesra ketika berada Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) pada 6 Oktober lalu.

Yang menariknya, agenda mesra Aidil bersama wanita terbabit kelihatan seperti pasangan suami isteri yang sah dengan wanita berkenaan sedang memperbetulkan tali leher milik Aidil.

Samada benar atau tidak dakwaan ini, Aidil menerusi kenyataannya kepada Utusan Malaysia menafikan gosip terbaru itu dan memberitahu wanita berkenaan hanya kawan dan kenalannya.

"Pada masa itu, saya baru sahaja tiba dari Kota Bahru dan terpaksa berlepas ke China untuk perlawanan menentang Emiriyah Arab Bersatu (UAE). Lagipun, semasa menunggu penerbangan seterusnya, saya bersama skuad kebangsaan yang lain."

"Tambahan, saya tidak akan keluar dengan wanita yang tidak dikenali," katanya yang turut merahsiakan tarikh dia mengenali wanita itu."


Ditanya tentang tujuan wanita itu datang ke KLIA, Aidil memberitahu yang dia menghantar barang miliknya yang tertinggal di rumah.

"Saya tidak mempunyai orang terdekat. Jadi, saya meminta pertolongan wanita berkenaan untuk menghantarnya memandangkan dia adalah kawan kepada tunang salah seorang pemain kebangsaan."


1 Response to "Aidil Zafuan kantoi bermesra dengan kekasih baru di KLIA"

 1. peluang perniagaan Dalam bisnes top up semakin meluas dan berpotensi berkembang maju dari masa ke semasa. Peluang perniagaan nie terbuka kepada siapa sahaja tanpa mengira had umur, kedudukan status, tidak kira anda bekerja tetap atau tidak. Ianya terbuka kepada sesiapa yang ingin mencari pendapatan secara kecil-kecilan atau besar-besaran. Boleh jadi suatu hari bisnes topup menjadi pekerjaan tetap anda.. dengan income yang anda puas hati.. IN SHAA ALLAH.. dengan usaha anda..Daftarlah sekarang !

  sesuai untuk :
  # pelajar IPT. Sebab apa ?. saya juga pernah menjadi seorang student IPT. Duit PTPTN memang tak cukup. Kita sebagai student juga mempunya keinginan untuk berbelanja . BETUL ATAU TIDAK ?
  # peniaga kedai runcit(TAK PERLU CHARGE RM 0.50 KEPADA PELANGGAN SEBAB DARI TOPUP YANG ANDA RELOADKAN KEPADA PELANGGAN ANDA SUDAH DIBERI KOMISYEN) disini anda mungkin mempunyai kelebihan. sebab apa ?. dari apa yang saya perhati dan telah saya survey. kebanyakkan penjual topup dari kedai2 runcit mengenakan charge tambahan 0.40/0.50 dan sebagainya kepada setiap pelanggan yang membeli topup sedangkan anda tidak.
  # penjawat sektor kerajaan dan swasta yang menginginkan income tambahan
  # penganggur terhormat yang tidak mempunyai sebarang income/pendapatan

  MEMPERKENALKAN !!!
  Part Time Bisnes (Topup) - Pakej Agen..

  Pakej Agen Topup Paling GEMPAK..
  Yuran Terendah, Profit @ Keuntungan Tertinggi Di Pasaran..
  YURAN PAKEJ

  AGENT (RM30.00)
  Produk Yang Disediakan :-
  * Maxis
  * Digi
  * Celcom
  * Umobile
  * Tunetalk
  * Xox
  * Merchantrade
  * Digissocial
  * Digisidd
  * Digibroadband
  * Molpin
  * Tron
  * Italk
  * Cib-Mall Pin
  * A-Cash Pin
  * Mcoins Pin
  * Njoi Flexi
  * Celcom Bill
  * Maxis Bill
  * Digi Bill
  * Umobile Bill

  Utility Bill :-
  * Telekom Bill
  * Astro Bill
  * Syabas Bill
  * Tnb Bill
  * Water Bill (Johor, Kelantan, Kuching, Melaka, Pulau Pinang, Pahang, Perak, Sibu)
  * Electricity Bill (Sabah & Sarawak)
  * Indah Water Bill
  * Unifi Bill
  * Sada Bill

  UNTUK INFO LANJUT BOLEH SMS/WECHAT/WHATSAPP 0177259260 24 JAM. PANGGILAN TELEFON TIDAK DI GALAKKAN KERANA TERIKAT DENGAN KERJA

  BalasPadam

dzulCYBER