Searching...
19.41 14

Gambar wajah Nooraida, wanita skandal Adi Putra (7 Photo)

Gambar wajah Nooraida, wanita skandal Adi Putra - "Sangat cantik dan memukau" hanya itu sahaja kata-kata yang admin mampu luahkan selepas melihat beberapa keping gambar wajah sebenar wanita skandal Adi Putra.

Dari sumber rotikaya, nama wanita itu ialah Nooraida Binti Abdul Talib dan berumur 30 tahun. Dia didakwa sebagai pemilik akaun Twitter Aida Anne Fasha (@aidafasha).

Jom layan lima keping gambar raut wajah sebenar Nooraida yang berjaya memikat hati pelakon Adi Putra untuk menjalin hubungan istimewa walaupun tahun si wanita ialah isteri orang lain.







14 Komen:

  1. Biasa je la...kalau nak tengok muka sebenar dia tengok gambar last tu...hmm sorry la takbur sikit..tapi sy terfikir pula kalau takat muka macam dia ni orang da kata ayu memukau..hmm kalau level muka saya pula huhu jelita kot hahaha

    BalasHapus
    Balasan
    1. Like ur komen beb...dats da spirit...haha

      Hapus
  2. biase jer.xde la lawa sgt.kalau sy lah..xkan tertarik dgn org mcm ni

    BalasHapus
  3. aku rasa ppuan ni kehausan batin kot...yela...laki dia pn dh berumur. dh xlarat kot

    BalasHapus
  4. mcm edit je gmbar kat atas.. haha

    BalasHapus
  5. Siyes tak cantik langsung..mungkin mengade lebih kot.tu pasai la adi putra geram.huhu..

    BalasHapus
  6. Badan slim... Memang lah lelaki geram tgk.

    BalasHapus
  7. maaf ckp la...pade aku lelaki ni ibarat anjing...x mkn..hidu pun jadi la...skrg nak slh kan sape...klu dah tau bini org jage maruah diri n laki....

    BalasHapus
  8. Perghh... Chantek.. tapi apa hal ni! dah tau diri tu isteri org.. nak miang juga dengan lelaki yg lain..

    BalasHapus
  9. Bibir seksi...comersial type...

    BalasHapus