Terima ugutan bunuh, Alvin Tan dan Vivian Lee rayu simpati di Twitter


Alvin Tan dan Vivian Lee rayu simpati di Twitter - Ekoran tiada tindakan tegas diambil oleh Suruhanjaya Komunikasi Dan Multimedia Malaysia (SKMM) selepas memanggil dua penulis blog lucah, Alvin Tan dan Vivian Lee untuk memberikan keterangan semalam, mereka mengakui kini tidak senang duduk apabila menerima SMS ugutan bunuh dari seorang individu.

Tidak dapat membuat luahan di akaun Facebook kerana telah dipadam dua hari lepas, Alvin Tan dan Vivian Lee kini menggunakan akaun Twitter mereka untuk meminta agar individu yang menghantar SMS ugutan bunuh itu tidak meneruskan niatnya. Penulis blog lucah ini turut merayu belas kasihan dari individu berkenaan seperti yang korang boleh baca kenyataan Alvin Tan dan Vivian Lee di bawah.


Sebenarnya, admin agak kesian juga dengan dua bekas pelajar ini kerana walaupun sudah menyatakan permohonan maaf dan keterangan mereka sudah pun diambil oleh SKMM semalam, namun Alvin Tan dan Vivian Lee masih terus menjadi sasaran ugutan bunuh dari individu tertentu.


9 Responses to "Terima ugutan bunuh, Alvin Tan dan Vivian Lee rayu simpati di Twitter"

  1. Ini asia, Malaysia, Timur, Tempat bangkit panji hitam peperangan sebelum kiamat..bukan barat, eropah utk sewenang open minded..harap lain kali guna otak dengan bijaksana sket tak kira siapa mereka..kalo malaikat maut memunculkan diri utk cabut nyawa..tak da siapa akan lalu makan kalau tau..lumrah mcm org dlm penjara utk digantung.. :)

    BalasPadam
  2. susah nak cakap, pasangan berdua nie memang bodoh... memang patut pun kena ugutan... kalau mati pun we all tak kisah sendiri cari penyakit

    BalasPadam
  3. yer betul tu..macam takda kerja lain yg faedah dah..nak sgt folow sebut2 barat, disyorkan dok aje amerika. Dalam malaysia, jd buat cara dlm negara lah kan, bkn negara china.negara komunis. haha kena sekolah drg berdua ni..

    BalasPadam
  4. Buat apa nak kasihan binatang 2 ekor ni. Apabila sewenang-wenang menghina agama orang lain tanpa perasaan serba-salah dan tiada tindakan dari pihak berkuasa, kita nak kata apa lagi! Jangan la saling menghina, itu perbuatan BODOH, BODOH dan BODOH!!

    BalasPadam
  5. SUCH A PHATETIC JOKE??? Y Islam??
    Y Muslim?? Y don't U mk a joke wiz Christian?? Buddha?? or oth relegn??
    Both of U hv shown Us tht u r so Idot & naif...

    BalasPadam
  6. Saja nak buat masalah tu. ckp bergurau, org cerdik bergurau bertempat. ni dah la public porno, bergurau kasar. bagus dok amerika keje porno sana nk sgt tu...hahaha awek dia mcm tupai pun ada gigi dia..lawa lagi mak mertua aku..kihkihkih

    BalasPadam
  7. Tanggunglah akibatnya atas kebodohan sendiri...

    BalasPadam
  8. hantar negara asal diaorang la..

    BalasPadam
  9. padan muka... org macam nie memang patut pun terima pngajaran macam nie...

    BalasPadam

dzulCYBER