Gambar pergaduhan penyokong JDT dan Pahang (7 Photo)


Gambar pergaduhan penyokong JDT dan Pahang - Perlawanan separuh akhir kedua Piala FA 2013 antara Pahang menentang Johor Darul Takzim sepatutnya berlangsung semalam, namun terpaksa ditangguhkan ke tarikh lain selepas penyokong Pohong bertindak menyerang dan membaling objek tajam ke arah penyokong Johor Darul Takzim.


Menurut blog mambang, pengaduhan itu berlaku apabila terdapat individu tidak dikenali yang bertindak membaling batu dari luar stadium. Susulan itu, penyokong Johor Darul Takzim meminta agar perlawanan yang sepatutnya berlangsung pada jam 8.45 malam dilambatkan untuk meredakan keadaan. Penyokong Pahang yang tidak berpuas hati dengan cara Johor Darul Takzim bertindak menyerang penyokong mereka sehingga berlaku pergaduhan luar biasa di atas padang. Berikut ialah beberapa keping gambar sekitar pergaduhan antara penyokong Pahang dan Johor Darul Takzim di dalam stadium.1 Response to "Gambar pergaduhan penyokong JDT dan Pahang (7 Photo)"

  1. Mohon numpang promosi disini, mana-mana ghodong atau belia nak masuk Kolej Komuniti Temerloh dalam bidang Rekabentuk Perabot( lepasan SPM) , bolehlah kontek kat no koi ni 0195233829 atau 0122723104...kalau ada bakat dalam bolasepak atau futsal, boleh mewakili Kolej Komuniti Temerloh dalam sukan IPT

    BalasPadam

dzulCYBER