Searching...
10.54 10

Gambar Zarema Zainal, kekasih baru Aidil Zaquan


Gambar Zarema Zainal, kekasih baru Aidil Zaquan - Nama Zarema Zainal menjadi popular semalam selepas dia telah dikaitkan sedang hangat bercinta dengan suami kepada pelakon terkenal Rita Rudaini iaitu Aidil Zaquan.

Menurut Rita, Aidil telah merancang untuk menceraikannya pada 25 Februari 2013 dan bakal berkahwin dengan Zarema Zainal pada bulan Julai 2013. Jom tengok dua lagi gambar cantik Zarema Zainal yang sedang hangat diperkatakan ketika ini.




10 Komen:

  1. rita..rita..akk dgr ckp sy ni..sila jaga anak2 akak baik2 nanti kalau duduk dgn bapaknya..anak2 akak akan didera oleh mak tiri mereka zarema garang ni,hi3 mcm kwn2 sy pernah kena dera dgn ibu tiri mereka..opss nasib baik mak tiri aku baik ada makna ek!!

    BalasHapus
  2. lawa lagi rita rudaini.. hmm.. jaga anak2.. itu aset seorg wanita yg terpnting.. bior je dia nk khwin lain ke apa...

    BalasHapus
  3. Law aidil bley ceraikan kak rita.x mustahil perkara yg sama akan terjadi kpd zarema.allah tu maha adil

    BalasHapus
  4. Rita rudaini lebih cantik la...rita lebih manis,lagi hot,lagi ok.zareema akan rasa apa yg rita rasa suatu hari nanti,akan dpt balasan nya,jgn bagi anak2 tu lepas kat tangan mak tirinya

    BalasHapus
  5. Rita rudaini lebih cantik la...rita lebih manis,lagi hot,lagi ok.zareema akan rasa apa yg rita rasa suatu hari nanti,akan dpt balasan nya,jgn bagi anak2 tu lepas kat tangan mak tirinya

    BalasHapus
  6. apsal muka nampak tua je...

    BalasHapus
  7. cantik? cantik hanya akan bertahan setahun dua sahaja dlm perkahwinan.....aksi "on the bed" yg akan menentukan samada sesuatu perkahwinan itu akan kekal selama2nya atau tidak.

    BalasHapus