Pencarian Bloglist Feb-Jun 2013 oleh Cerita Kosong Ku

Salam semua,

Admin Cerita Kosong Ku akan menganjurkan satu "Segmen Pencarian Bloglist Feb-Jun 2013" yang akan bermula hari ini (5 Januari 2013). Tujuan sebenar segmen ini ialah untuk menambah jumlah blog dalam bloglist Cerita Kosong Ku. Jadi, kepada mana-mana blogger yang berminat nak join segmen tak seberapa ni, korang boleh baca dan ikuti syarat-syarat penyertaan di bawah.


Syarat-syarat penyertaan:
  1. Buat satu entri bertajuk "Pencarian Bloglist Feb-Jun 2013 Cerita Kosong Ku".
  2. Copy banner dan linkkan ke entri segmen ini.
  3. Win-win situation (letak blog ini dalam bloglist korang). 
  4. Pencarian bloglist sebanyak 83 url blogs
  5. Follow Blog Cerita Kosong Ku dan like FB Cerita Kosong Ku
  6. Tinggalkan url entri segmen di ruangan komen. 
PERHATIAN: 83 url blogs yang terawal berada di ruangan komen akan secara automatik dimasukkan dalam Bloglist Cerita Kosong Ku.


16 Responses to "Pencarian Bloglist Feb-Jun 2013 oleh Cerita Kosong Ku"

  1. terima ksih sudi join.. nnt sy letak dlm bloglist oke :D

    BalasPadam
  2. dh joinn

    http://www.bakul2011.com/2013/01/pencarian-bloglist-feb-jun-2013-oleh.html

    BalasPadam
  3. http://www.paly.my/2013/01/pencarian-bloglist-feb-jun-2013-oleh.html

    joined :)

    BalasPadam
  4. join :D http://afiqikhmal.blogspot.com/2013/01/pencarian-bloglist-feb-jun-2013-oleh.html

    BalasPadam
  5. Aida boleh join lagi tak? hehe..

    BalasPadam
  6. join..

    http://www.syuhadasalleh.my/2013/01/pencarian-bloglist-feb-jun-2013-oleh.html

    BalasPadam
  7. Saya join :D

    http://bulukucinglebat.blogspot.com/2013/01/pencarian-bloglist-feb-jun-2013-oleh.html

    BalasPadam
  8. join

    http://www.sukahatimimey.my/2013/01/segmen-pencarian-bloglist-feb-jun-2013.html

    BalasPadam
  9. nak join jugak.. hehehe..http://linaisasweetgirl.blogspot.com/2013/01/pencarian-bloglist-feb-jun-2013-oleh.html btw, win2 situation ? situasi menang2 ??? hahahha.. lina x paham.. :D

    BalasPadam
  10. saya join,,,
    http://indahsutera0605.blogspot.com/2013/01/pencarian-bloglist-feb-jun-2013-oleh.html

    BalasPadam
  11. http://srohana.blogspot.com/2013/01/pencarian-bloglist-feb-jun-2013-oleh.html

    BalasPadam
  12. Done huhu....

    http://prince-qye.blogspot.com/2013/01/pencarian-bloglist-feb-jun-2013-oleh.html

    BalasPadam
  13. Saya join :)

    http://schaazman.blogspot.com/2013/01/pencarian-bloglist-feb-jun-2013-oleh.html

    BalasPadam
  14. kite join :)

    http://revciless.blogspot.com/2013/01/pencarian-bloglist-feb-jun-2013-oleh.html

    BalasPadam
  15. join ^__^

    http://kakikerja.blogspot.com/2013/01/pencarian-bloglist-feb-jun-2013-oleh.html

    BalasPadam

dzulCYBER